Teamwise vestigt

wereldrecord in speed-PDR

Toyota Aygo met over 1.900 deuken hersteld in 4:24:28 tijdens AutoProf22

Gouden logo dat toont, dat Teamwise PDR & More BV de wereldrecord hebben
							     opgezet voor speed-pdr

Kwalitatief herstel van

parkeerdeuken en hagelschades

Wij herstellen parkeerdeuken en hagelschades aan voertuigen op locatie van onze B2B-klanten of in popup-herstelcentra om capaciteiten te verhogen en doorlooptijden te verlagen

Marc gebruikt de uitdeuken-zonder-spuiten-techniek om een deukje te
										verwijderen

Uitdeuken zonder spuiten / paintless dent repair

Voor onze B2B-klanten komen wij op locatie en verwijderen parkeerdeuken, herstellen hagelschades en passen de UZS/PDR-techniek ook bij het voorbewerken van carrosserieschade toe.

Terwijl onze leden en partners het ambachtelijke vakwerk manueel uitvoeren, focussen wij als Teamwise op de procesorganisatie. Onze processen worden met u samen gedefinieerd en vastgelegd, zodat iedereen op iedere locatie weet, wat in welke situatie moet gebeuren om de klanten tevreden te stellen.

Dit bespaart veel tijd en kosten, reduceert risico's, zorgt voor continuïteit, en opent ruimte voor innovatieve en wederzijds profijtelijke businessmodellen.

Maak een afspraak voor meer informatie
Rood dakpaneel van een Toyota Aygo zwaar beschadigd met grote hageldeuken

Hagelschade en calamiteiten

Wij lossen het op! Binnen 12 uren na het uitroepen van een hagelcalamiteit is het call-center bereikbaar. In de volgende 2 dagen worden het hagel-scan-centrum en het hagel-herstel-centrum ingericht.

Wij voorzien in multi-kanaal communicatie met de klanten, om hen zo snel mogelijk te informeren en te blijven updaten in alle processtappen. Wij werken met vooraf gedefinieerde rollen-beschrijvingen, zodat iedereen vóór en tijdens het proces weet wat hij/zij moet doen en op welke wijze.

Door onze operatieve ervaring, het omvangrijke en wijdvertakte netwerk aan vakspecialisten en de ontwikkeling van eigen technische oplossingen, kunnen wij snel reageren en bijna grenzeloos opschalen - wel op het kwaliteitsniveau van de Nederlandse en Belgische markt.

Maak een afspraak voor meer informatie
Verwassen achtergrondbeeld van een Teamwise banner
Als je een afspraak met ons wenst of vragen hebt, contacteer ons of bekijk de FAQ.