KECO L2E-Set

All in one
Best in class
GPR-gereedschap

'Het KECO L2E-gereedschapskist in blauw met een lamp voor PDR en GPR'

Milieuvriendelijk herstel van

kleine tot middelgrote carrosserieschades

Door het toepassen van GPR wordt het schade-oppervlak gereduceerd zodat de bewerking in de volgende processtap minimaal is en de herstel-doorlooptijd verkort kan worden.

Toepassingsmogelijkheden vind je overal, als je maar weet hoe de GPR-methodiek werkt en welk tool gebruikt wordt in welke situatie. Wij leveren zowel de Keco GPR-tools als de bijbehorende 6C-training volgens het GPR-continuüm

Teamwise verzorgt u met

gereedschap, training en advies

Teamwise PDR & More is gespecialiseerd in schadeherstel middels Paintless Dent Repair en voegt met het leveren van Keco L2E GPR-sets en het verzorgen van GPR-trainingen voor carrosserietechnici nieuwe producten en diensten toe aan haar productenpalet.

witte, kapotte achterklep met groot deuk, herstelbaar met GPR

GPR-training

Na het volgen van de GPR-training van Teamwise, kunnen carrosserietechnici zoals voorbewerkers en plaatwerkers met de Keco L2E set aan de slag. De training is van belang omdat er gewerkt dient te worden volgens het 6C-principe van Keco. Met Check-Choose-Clean-Coat-Correct-Continue is een goede hechting van de ‘tabs’ gewaarborgd en kan een carrosserietechnicus herhaaldelijke ‘pulls’ uitvoeren en het staal of aluminium van de carrosserie (ver)vormen.

Maak een afspraak voor meer informatie
Een individueel gemaakt mobiel tool case van Teamwise specifiek voor
									GPR-tools

Tools & Support

Als enige leverancier van KECO GPR-tools voor Nederland bieden wij onze klanten het volledige hoogkwalitatieve assortiment aan nodige en nuttige GPR-tools én de 6C-training om de carrosserietechnici zelfstandig GPR te laten uitvoeren.

Maak een afspraak voor meer informatie

Voordelen van onze

toekomstgerichte herstelmethodiek

Mens Minder belastend

De Keco GPR-tools zijn ergonomisch, lichtgewicht en toch oersterk om de carrosserietechnicus optimaal van dienst te zijn tijdens diens werkzaamheden.

Klant Doorlooptijd verkorten

GPR biedt de mogelijkheid om onderdelen te herstellen, die misschien niet of slecht beschikbaar zijn. De-/montagewerkzaamheden kunnen vaak achterwege blijven en EV’s hoeven niet spanningsvrij gemaakt te worden voor herstelwerkzaamheden zoals dat bij spotteren wel moet.

Milieu Meer herstellen

Herstellen met GPR reduceert materiaal- en energieverbruik (door bv. minder te spuiten en plamuren) en reduceert milieuvervuiling die ontstaat in productie en transport van onderdelen en materiaal.

Waardeherstel van grof naar fijn

Het GPR-continuüm-pad

Door de variatie aan tabs, lift-/hevel-tools en lijmen is GPR breed toepasbaar in het moderne schadeherstelproces.

Het GPR-continuüm-pad is een logisch stappenplan waarin toepassing van de juiste 'tabs', 'hot melt' lijm en hevels/lifters is geadviseerd. Het stappenplan gaat uit van grove bewerking/plaatwerkvervorming bij aanvang tot zeer fijne bewerking/vervorming bij finish. Het GPR-continuüm is ook onderdeel van de training.

grafisch uitleg over het
						gpr-continuum-pad van groffe afwerking naar fijne afwerking
Verwassen achtergrondbeeld van een Teamwise banner
Als je een afspraak met ons wenst of vragen hebt, contacteer ons of bekijk de FAQ.